header1
Innovatorium Grup a obtinut distributia in Romania pentru produsele Martin Engineering.

Innovatorium Grup a fost infiintata in anul 2005 in Bucuresti.

In acelasi an, Innovatorium Grup, datorita seriozitatii si capabilitatii sale, a obtinut distributia in Romania pentru produsele Martin Engineering.

Innovatorium Grup este o companie dinamica, organizata intr-o viziune moderna, permanent preocupata de oferirea la un nivel calitativ de exceptie, de solutii optime, necesare clientilor in achizitionarea si utilizarea de tehnologii moderne.

Furnizam clientilor nostri produse Martin Engineering de inalta calitate si le asiguram suport in rezolvarea nevoilor, furnizandu-le solutii tehnice calificate.

Produsele si serviciile MARTIN sunt disponibile in intreaga lume si sunt destinate aplicatiilor industriale unde dificultatile in manipularea materialelor vrac conduc la probleme de productie. Pietele vizate includ termocentralele pe baza de carbune, minele de extractie a carbunelui, fabricile de ciment, statiile de betoane, statiile de agregate, minele de extractie a metalelor si mineralelor nemetalice, fabricile de producere a otelului si hartiei, operatiunile de procesare a granulelor, alimentelor si produselor chimice, transportul materialelor vrac.

Suntem mandri sa fim distribuitori Martin Engineering, datorita pozitiei sale de leader pe piata din domeniu, pozitie castigata printr-o apropiere de client, bazata pe rezolvarea problemelor.
Increderea noastra in produsele si serviciile Martin Engineering se bazeaza pe o
Garantie Absoluta, Pozitiva si Fara Scuze.
 
Martin Engineering Innovatorium Grup pagina principala